VERSENYKIÍRÁS

 A verseny célja: Az egészséges életmód és a testmozgás terjesztése. Egy profi futóverseny keretében, szabadidős sportolási lehetőség biztosítása a futást kedvelő tiszaalpári és környéken élő emberek, családok részére. A futóversenyek hangulatának fantasztikus élményét kívánjuk nyújtani a kezdő sportolóknak és azoknak, akik még ezután kezdik el a rendszeres sportolást.

Időpont: 2019. augusztus 18.

Helyszín: Versenyközpont, rajt, cél: Tiszaalpár Sportpálya

A verseny rendezője: Tiszaalpár Önkormányzata

A verseny fő támogatója: Tiszaalpár Önkormányzata

A verseny szervezője: Találj egy célt! SE

Támogató: Perfetto Gym And Fittness Club (Tiszakécske)

Médiapartnerünk:

http://futonaptar.hu

Távok:

GYEREK FUTAM
1 km
FELNŐTT TÁVOK
7 km egyéni (1 kör)
14 km egyéni (2 kör)

Útvonal:
A verseny útvonala aszfalt

Rajtidőpontok:

8:20 GYEREK FUTAM
1 km
9:00 – FELNŐTT TÁVOK
7 km egyéni
14 km egyéni

Figyelem! Minden indulón a nevezéssel nyilatkozik arról, hogy egészséges és felkészült a táv teljesítésére. Javasoljuk minden versenyzőnek, hogy vegyen részt orvosi vizsgálaton a rajtot megelőző három héten belül. Fiatalkorúak számára szülői beleegyezés szükséges, amit a nevezéssel hagy jóvá.

Szintidő: Mindenkit megvárunk! 🙂

Résztvevők: Versenyre nevezett, rajtszámmal rendelkező versenyző vehet részt.

A NEVEZÉS INGYENES, DE LÉTSZÁMLIMIT VAN!!!

A versenyen 250 fő részvételével zajlik. A résztvevőknek a meghirdetett elektronikus nevezési felületen szükséges regisztrálniuk a regisztrációs idő lejárata előtt, azaz legkésőbb 2019.08.16-ig. Az első 250 regisztrációt fogadjuk be!

HELYSZÍNI NEVEZÉSRE NEM LESZ LEHETŐSÉG! Megértéseteket köszönjük!

Előnevezés módja:

http://korido.hu/2019Tiszaalpar oldalon.

Rajtszám átvétel: 2019.08.18-án 8:00-tól a versenyközpontban felállított sátorban Rajtszám átvételére kizárólag a helyszínen, a versenyközpontban lesz lehetőség.

Eredményhirdetés: 11:30 h-tól a versenyközpontban

Időmérés:

Chip-es időmérés – A chipet a használati utasítás szerint a versenyen végig viselni kell.

A rajtszámot összehajtani, összegyűrni tilos! A rajtszámot a ruházaton kívül, elől, a kapott 4 db biztosító tűvel kell rögzíteni, a rajtszám 4 sarkánál feltűzve.

Frissítés:

Körönként 2 frissítő állomással

Díjazás:

Minden teljesítő befutóérmet kap.
Az abszolút 1 helyezett női és férfi kategóriánként havi bérletet nyer a Perfetto Gym edzőterembe.

Mind a három táv I-III. helyezett női és férfi teljesítői serleget nyernek. A díjazás nem a beérkezés sorrendjében történik, hanem a nettó időmérés alapján!

Mi várja a nevezőket?

Részvételt a versenyen

Frissítést

Egyedi oklevél, amely a nevezési felületről lesz letölthető

ÚJDONSÁG!!!
Nálunk a befutódról fotó helyett INGYENES VIDEO készül a célba érkezésedről, amely a nevezési felületről lesz letölthető

Egyedi rajtszám

Chipes nettó időmérést

Befutó energia- és folyadékpótlást

Fantasztikus hangulatot és jó kedélyű futótársakat

Egyéb tudnivalók: WC és öltöző: A versenyközpontban

Nyitva tartás: 8:00 – 12h között.

Parkolás: A versenyközpont közelében lévő utcákban.

A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát, melyet a nevező (versenyző) a nevezés leadásával egy időben visszavonhatatlanul elfogad!

Kiegészítő rendelkezések

Versenyen csak arra regisztrált, nevezett, rajtszámmal rendelkező versenyző vehet részt.

Előnevezés csak abban az esetben érvényes, hogyha a versenyző a megadott elektronikus felületen a regisztrációt, a határidő lejárata előtt elvégzi. Eltérő esetben a nevezését töröljük.

Azon versenyző esetében, aki a regisztráció után nevez, a beérkezett nevezést érvénytelennek tekintjük.

A versenyző köteles a verseny teljes ideje alatt, jól látható módon viselni a szervezőtől kapott, biztonsági kapcsokkal a pólója elejére erősített rajtszámot.

A versenyző köteles az úgynevezett “fair play” elveit a verseny során betartani, másik sportolót versenyében nem akadályozni.

A versenyző köteles a Szervezők utasításait betartani. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a versenyen készült, a nevezőt ábrázoló kép-, mozgókép- és hangfelvételeket a rendező és a szervező saját hirdetéseiben, marketing- és reklám kampányaiban kitakarás nélkül felhasználja.

A versenyző, illetve az ő törvényes képviselője a nevezés elküldésével és a regisztráció megtételével vállalja, hogy edzettségi állapota megfelelő a versenyen való részvételhez, elfogadja, hogy a versenyszabályzat betartása minden résztvevőre nézve kötelező és semmilyen követeléssel nem élhet a versenyrendezők és a versenyrendezők felé.

A verseny idején és helyszínén reklámtevékenység folytatása csak a rendező írásos hozzájárulásával engedélyezett, amit a tevékenységet folytató felszólításra köteles bemutatni! A rendező engedélye nélkül reklámtevékenység nem folytatható.

Nevezéssel és versennyel kapcsolatos információk:

E-mail: talaljegycelt@gmail.com Telefon: +36304077000

JÓ FUTÁST KÍVÁNUNK!