VERSENYKIÍRÁS

 A verseny célja: Az egészséges életmód és a testmozgás terjesztése. Egy profi futóverseny keretében, szabadidős sportolási lehetőség biztosítása a futást kedvelő soroksári és környéken élő emberek, családok részére. A futóversenyek hangulatának fantasztikus élményét kívánjuk nyújtani a kezdő sportolóknak és azoknak, akik még ezután fogják elkezdeni a rendszeres sportolást.

Időpont: 2019. május 18.

Helyszín:
Versenyközpont, rajt, cél: DECATHLON áruház Soroksár, Budapest, Bevásárló u. 2

A verseny rendezője: DECATHLON áruház Soroksár

A verseny főtámogatója: DECATHLON ÁRUHÁZ SOROKSÁR

A verseny szervezője: Találj egy célt! SE

Együttműködő partner: NAGYBANI PIAC

Fuss egy különleges helyszínen! A NAGYBANI PIAC az a hely, ahová egy évben csak egy alkalommal juthatsz be futóként. Ezen a különleges helyszínen éjjelente a zöldségek és gyümölcsök cserélnek gazdát, ám ezen az egy napon Te koptathatod az aszfaltját!

Távok:

GYEREK FUTAMOK

400 méter (1 kör)

800 m (2 kör)

1600 m (4 kör)

DECATHLON FUTÁS távok

5 km egyéni (1 kör)

10 km egyéni (2 kör)

15 km egyéni (3 kör)

Útvonal:

 

DECATHLON futás (1 kör=5 km)

GYEREK FUTAMOK útvonala a felnőtt futam első 200 métere, majd a fordító után vissza a célkapuhoz
(1 kör=400 méter)

A verseny útvonala végig aszfaltozott.

Rajtidőpontok:

10:00 GYEREK FUTAMOK

  • 400 m
  • 800 m
  • 1600 m

10:30 – DECATHLON FUTÁS

  • 5 km egyéni
  • 10 km egyéni
  • 15 km egyéni

Figyelem! Minden indulón a nevezéssel nyilatkozik arról, hogy egészséges és felkészült a táv teljesítésére. Javasoljuk minden versenyzőnek, hogy vegyen részt orvosi vizsgálaton a rajtot megelőző három héten belül. Fiatalkorúak számára szülői beleegyezés szükséges, amit a nevezéssel hagy jóvá.

Szintidő: Mindenkit megvárunk! 🙂

Résztvevők: Versenyre regisztrált, nevezett, rajtszámmal rendelkező versenyző vehet részt.

Nevezés: A nevezés a nevezési díj befizetésével válik érvényessé! Az a sportoló, aki 2019.05.10-ig nem gondoskodik a nevezési díj egyesületi számlára történő megérkezéséről, annak regisztrációja és ezzel nevezése is érvénytelen.

NEVEZÉSI DÍJ 2019.05.10-ig
GYEREK FUTAMOK
400 méter 750 Ft
800 méter 750 Ft
1600 méter 750 Ft
DECATHLON FUTÁS
5 km 1 900 Ft
10 km 2 100 Ft
15 km 2 300 Ft

Előnevezés: 2019. március 10-től  2019. május 10-én éjfélig (az addig kialakuló létszám alapján döntünk, hogy későbbi nevezést elfogadunk-e és annak mennyi lesz a nevezési díja, továbbá fenntartjuk a jogot arra, hogy az előnevezés időszakában a nevezést bármikor lezárjuk).

HELYSZÍNI NEVEZÉSRE CSAK KORLÁTOZOTTAN LESZ LEHETŐSÉG! Megértéseteket köszönjük!

Előnevezés módja:

A http://korido.hu/2019DecathlonSoroksar oldalon.

Az előnevezési díj banki átutalásával, vagy bankfiókban az alábbi számlaszámra történő készpénzbefizetéssel egyenlíthető ki:

TALÁLJ EGY CÉLT! SPORTEGYESÜLET

RAIFFEISEN BANK

12011186-01588832-00100008

A közleményben az emailben küldött REGISZTRÁCIÓS AZONOSÍTÓT szükséges feltűntetni!

Figyelem! Egy átutalással, vagy befizetéssel csak egy versenyző nevezését fogadjuk el. A benevezett versenyzőkről listát közlünk a honlapunkon és a facebook oldalunkon. Számlát a nevezéssel egy időben a talaljegycelt@gmail.com email címre elküldött névre és címre tudunk kiállítani, a befizetett összeg bankszámlára érkezésének napjára dátumozva, amennyiben a regisztráló a szükséges adatokat hiánytalanul megadta. Utólagos számlakiállításra nincs lehetőségünk.

Rajtszám átvétel: 2019.05.16-án és 17-én 17h-tól a Decathlon Soroksár áruházban a bejárattól jobbra kihelyezett asztaloknál.
2019.05.
18-án 9h-tól a versenyközpont parkolójában felállított sátorban (esős, szeles időjárás esetén az áruházon belül, a bejárattól jobbra kihelyezett asztaloknál).

Eredményhirdetés: 12h-tól a versenyközpontban

Időmérés:

Chip-es időmérés – A chipet a használati utasítás szerint a versenyen végig viselni kell.

A rajtszámot összehajtani, összegyűrni tilos! A rajtszámot a ruházaton kívül, elől, a kapott 4 db biztosító tűvel kell rögzíteni, a rajtszám 4 sarkánál feltűzve.

Frissítés:

Gyerek futamok: víz az újabb kör megkezdése után.

Körönként 1 frissítő állomással ami elérhető kb. a kör 1. és 4. km-énél (víz, banán, szőlőcukor és sós termékek biztosításával).

Díjazás:

Minden teljesítő befutóérmet kap.

Mind a három felnőtt táv I-III. helyezett női és férfi teljesítői serleget és egy – egy vegyes gyümölcskosarat nyernek.
A díjazás a beérkezés sorrendjében történik és nem az időmérés alapján.

Nevezési díj tartalma:

Részvételt a versenyen

Frissítést

Egyedi oklevél, amely a nevezési felületről lesz letölthető

Újdonság!!!
A fotó helyett INGYENES VIDEO készül a célba érkezésedről, amely a nevezési felületről lesz letölthető

Egyedi rajtszám

Chipes nettó időmérést

Befutó energia- és folyadékpótlást

A verseny ajándéktárgyát

Kerékpáros felvezetés

Fantasztikus hangulatot és jó kedélyű futótársakat

Egyéb tudnivalók: WC és öltöző: A DECATHLON Áruház épületében.
Versenyközpont nyitva tartása: 9:00 – 12h között.
Parkolás: Soroksári DECATHLON Áruház parkolójában.

A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát, melyet a nevező (versenyző) a nevezés leadásával egy időben visszavonhatatlanul elfogad!

Kiegészítő rendelkezések

Versenyen csak arra regisztrált, nevezett, rajtszámmal rendelkező versenyző vehet részt.

Előnevezés csak abban az esetben érvényes, hogyha a versenyző a nevezési díjat a regisztráció lezárásáig átutalja a megadott bankszámlaszámra. Eltérő esetben a nevezését töröljük.

Azon versenyző esetében, aki a regisztráció után nevez, a beérkezett nevezést és nevezési díjakat érvénytelennek tekintjük, visszautalásra nincs lehetőség.

A versenyző köteles a verseny teljes ideje alatt, jól látható módon viselni a szervezőtől kapott, biztonsági kapcsokkal a pólója elejére erősített rajtszámot.

A versenyző köteles az úgynevezett “fair play” elveit a verseny során betartani, másik sportolót versenyében nem akadályozni.

A versenyző köteles a Szervezők utasításait betartani. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a versenyen készült, a nevezőt ábrázoló kép-, mozgókép- és hangfelvételeket a rendező és a szervező saját hirdetéseiben, marketing- és reklám kampányaiban kitakarás nélkül felhasználja.

A versenyző, illetve az ő törvényes képviselője a nevezés elküldésével és a regisztráció megtételével vállalja, hogy edzettségi állapota megfelelő a versenyen való részvételhez, elfogadja, hogy a versenyszabályzat betartása minden résztvevőre nézve kötelező és semmilyen követeléssel nem élhet a versenyrendezők és a versenyrendezők felé.

A verseny idején és helyszínén reklámtevékenység folytatása csak a rendező írásos hozzájárulásával engedélyezett, amit a tevékenységet folytató felszólításra köteles bemutatni! A rendező engedélye nélkül reklámtevékenység nem folytatható.

Megközelítés:

Autópályák és M0 felől – Bármelyik autópályán érkezel, az M5 bevezető kell neked! M2 / M3 / 4-es főút felől a Győr felé tartó irányt célozd meg, ha az M1 / M7 / M6 és ezek főútjain gurulsz felénk, akkor a Szeged felé vezető pályatestet használd! Az M5-ösön haladj Budapest Centrum felé és térj le jobbra a soroksári bevásárlóközpontnál!

Budapest belvárosából

Autóval – 15 perc távolságra található a soroksári DECATHLON áruház. A Népliget autóbusz pályaudvar és a Lurdy Ház között az M5-ös autópályára kanyarodva hajts ki a városból. A bevásárlóközpontoknál tarts jobbra, majd a 3. kihajtónál kell jobbra hajtanod egészen az áruházak körforgalmáig, ahol a 4. kihajtót kell választanod, itt már bárhol leparkolhatsz, a Decathlon az Auchan után található.

Nevezéssel és versennyel kapcsolatos információk:

E-mail: talaljegycelt@gmail.com Telefon: +36304077000

JÓ FUTÁST KÍVÁNUNK!