VERSENYKIÍRÁS

 A verseny célja: Az egészséges életmód és a testmozgás terjesztése. A hagyományos Buci futóverseny keretében, szabadidős sportolási lehetőség biztosítása a futást kedvelő soroksári és környéken élő emberek, családok részére. A futóversenyek hangulatának fantasztikus élményét kívánjuk nyújtani a kezdő sportolóknak és azoknak, akik még ezután fogják elkezdeni a rendszeres sportolást.

Időpont: 2023. szeptember 23.

Helyszín:
Versenyközpont, rajt, cél: Budapest, Soroksár, Molnár-sziget – Tündérkert

A verseny rendezője: Soroksári Önkormányzat

Főtámogató és együttműködő partner: SOROKSÁRI BUCI PÉKSÉG
A verseny szervezője: Soroksári Önkormányzat

Médiapartnerünk:

http://futonaptar.hu

Távok:

GYEREK FUTAMOK

500 méter
1500 méter

BUCI FUTÁS távok

3 km egyéni (1 kör)

6 km egyéni (2 kör)

Útvonalak: http://talaljegycelt.hu/utvonal-buci-futas-2023/

ÚJ helyszín: Molnár-sziget – Tündérkert

A verseny útvonala aszfalt, murva és terep váltakozva

Rajtidőpontok:

10:00 – 500 méter – 5 futam
10:45 – 1500 méter
11:00 – 3 km
11:30 – 6 km

Figyelem! Minden induló a regisztrációval nyilatkozik arról, hogy egészséges és felkészült a táv teljesítésére. Javasoljuk minden versenyzőnek, hogy vegyen részt orvosi vizsgálaton a rajtot megelőző három héten belül. Fiatalkorúak számára szülői beleegyezés szükséges, amit a nevezéssel hagy jóvá.

Szintidő: Mindenkit megvárunk! 🙂

Résztvevők: Versenyre regisztrált, nevezett, rajtszámmal rendelkező versenyző vehet részt.

LÉTSZÁMLIMIT!!!

A rendezvényen maximum 200 fő részvétele engedélyezett. 200 érvényes nevezés beérkezése után automatikusan, azonnal leállítja a rendszerünk a nevezést!!!

Előnevezés: 2023. szeptember 22-én 20h-ig (a kialakuló létszám alapján döntünk arról, hogy előnevezést  meddig fogadunk el, fenntartjuk a jogot arra, hogy az előnevezés időszakában a nevezést bármikor lezárjuk).

NEVEZÉS A VERSENY NAPJÁN:
A verseny napján reggel 8:30 és 9:45 között.

Előnevezés módja: https://korido.hu/2023BuciFutas_reg

Figyelem! A benevezett versenyzőkről listát közlünk a honlapunkon és a facebook oldalunkon.

Rajtszám átvétel: 2023.09.23-án 8:30 h-tól a versenyközpontban felállított sátorban
Rajtszám átvételére kizárólag a helyszínen, a versenyközpontban lesz lehetőség.

Eredményhirdetés: 11:00 h-tól a versenyközpontban

Az eredmények kihirdetése NEM befutó alapján történik.
Az eredményhirdetés a chipes nettó időmérés alapján történik.

Időmérés:

Chip-es időmérés – A chipet a használati utasítás szerint a versenyen végig viselni kell.
A rajtszámot a 4 sarkánál a külső ruházaton, elől, mellmagasságban kell viselni. A ruházat alá, vagy táskába, övtáskába helyezni tilos!

Frissítés a célban

Díjazás:

Minden teljesítő befutóérmet kap.

1,5 km, 3 km és 6 km táv I-III. helyezett női és férfi teljesítői díjat nyernek.

Egyéb tudnivalók: WC, ami egyben öltöző: A Tündérkert épületében.
Nyitva tartás: 8:30 – 12h között.

A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát, melyet a nevező (versenyző) a nevezés leadásával egy időben visszavonhatatlanul elfogad!

Kiegészítő rendelkezések

Versenyen csak arra regisztrált, nevezett, rajtszámmal rendelkező versenyző vehet részt.

A versenyző köteles a verseny teljes ideje alatt, jól látható módon viselni a szervezőtől kapott, biztonsági kapcsokkal a pólója elejére erősített rajtszámot.

A versenyző köteles az úgynevezett “fair play” elveit a verseny során betartani, másik sportolót versenyében nem akadályozni.

A versenyző köteles a Szervezők utasításait betartani. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a versenyen készült, a nevezőt ábrázoló kép-, mozgókép- és hangfelvételeket a rendező és a szervező saját hirdetéseiben, marketing- és reklám kampányaiban kitakarás nélkül felhasználja.

A versenyző, illetve az ő törvényes képviselője a nevezés elküldésével és a regisztráció megtételével vállalja, hogy edzettségi állapota megfelelő a versenyen való részvételhez, elfogadja, hogy a versenyszabályzat betartása minden résztvevőre nézve kötelező és semmilyen követeléssel nem élhet a versenyrendezők és a versenyrendezők felé.

Vis maior
A résztvevő tudomásul veszi, hogy amennyiben a versenyt elháríthatatlan külső ok (vis maior), így különösen, de nem kizárólagosan az időjárási körülmények, természeti katasztrófa, járvány, egészségügyi korlátozás, sztrájk, blokád, útvonal vagy területfoglalási engedély hiánya vagy más előre nem várt, extrém, illetve előre nem tervezhető és elháríthatatlan ok miatt nem lehet megrendezni, úgy a Szervező törölheti az eseményt. A versenyszervező a program helyszínének, időpontjának, valamint a pálya módosításának jogát fenntartja.

A verseny idején és helyszínén reklámtevékenység folytatása csak a rendező írásos hozzájárulásával engedélyezett, amit a tevékenységet folytató felszólításra köteles bemutatni! A rendező engedélye nélkül reklámtevékenység nem folytatható.

Nevezéssel és versennyel kapcsolatos információk:

E-mail: talaljegycelt@gmail.com Telefon: +36304077000

JÓ FUTÁST KÍVÁNUNK!