V. ADVENTI FUTÁS – DUNAVARSÁNY

 VERSENYKIÍRÁS

 A verseny célja: Az egészséges életmód és a testmozgás terjesztése. Kiemelt célunk Dunavarsány városának és csodás környezetének megismertetése, népszerűsítése a távolról érkezők körében. A régió sportolóinak összefogása, közösségépítés. A futóversenyek hangulatának fantasztikus élményét kívánjuk nyújtani a jelenleg még nem sportolóknak a verseny szervezésében, lebonyolításában való részvétellel.

Időpont: 2021. december 19.

Helyszín: Versenyközpont, rajt, cél: Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár Dunavarsány

Megközelítés: MEGKÖZELÍTÉS

A verseny rendezője: Találj egy célt! Sportegyesület

Médiapartnerünk:

http://futonaptar.hu

Távok:

14 km egyéni (4 kör a kijelölt pályán)
7 km egyéni (2 kör a kijelölt pályán)
3,5 km egyéni (1 kör a kijelölt pályán)
3,5 km Nordic Walking (1 kör a kijelölt pályán)
1 km gyerek futam
500 m gyerek futam

Útvonal:

Aszfalt, murva és földút, időjárási körülményektől függően lehet száraz, nedves, havas, síkos csúszós, jeges

Rajtidőpontok:

13:00

  • 500 m gyerek futam
  • 1 km gyerek futam

13:15

  • 3,5 km Nordic Walking
  • 3,5 km egyéni
  • 7 km egyéni
  • 14 km egyéni

Résztvevők:
Versenyre regisztrált, nevezett, rajtszámmal rendelkező versenyző vehet részt.
A felnőtt kategóriában 14 éves és annál idősebb versenyzők.
A gyerek futam kategóriában 0 éves és annál idősebb versenyzők.
Figyelem! Minden induló a nevezéssel nyilatkozik arról, hogy egészséges és felkészült a táv teljesítésére. Javasoljuk minden versenyzőnek, hogy vegyen részt orvosi vizsgálaton a rajtot megelőző három héten belül. Fiatalkorúak számára szülői beleegyezés szükséges, amit a versenyre el kell hozni.

 Szintidő: Mindenkit megvárunk!

 Nevezés:

Előnevezés: 2021. december 12. 20h-ig (az addig kialakuló létszám alapján döntünk, hogy későbbi nevezést elfogadunk-e és annak mennyi lesz a nevezési díja, továbbá fenntartjuk a jogot arra, hogy az előnevezés időszakában a nevezést bármikor lezárjuk)

A nevezés a nevezési díj befizetésével válik érvényessé!
A nevezési díj kiegyenlítésére csak bankkártyás fizetéssel van lehetőség!

 Nevezési díjak:

Nevezési díj (Ft/fő) 14 km egyéni 7 km egyéni 3,5 km egyéni 3,5 km Nordic Walking 500 m és 1km gyerek futamok
2021. 11.15-ig 3 900 Ft 3 600 Ft 3 300 Ft 3 300 Ft 2 400 Ft
2021. 12.12-ig 4 200 Ft 3 900 Ft 3 600 Ft 3 600 Ft 2 700 Ft
Nevezés a verseny napján: Elektronikus nevezési felületen keresztül, bankkártyás fizetéssel lehetséges, 11-12:30 h között, minden távra 5000 Ft

Találj egy célt! SE tagjainak a nevezés ingyenes.

CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉS LEHETSÉGES!!!

A KORÁBBI UTALÁSHOZ HASZNÁLT BANKSZÁMLA MEGSZŰNT!!!

Nevezés a verseny napján: A verseny napján a nevezés díja 5000Ft/fő, függetlenül a választott távtól. A helyszíni nevezés díja csak bankkártyával fizethető a nevezési oldalon keresztül, ami a verseny napján reggel 8 és 9 h között lesz elérhető. A verseny napján nevezőknek a befutóérmet utólag, postai úton juttatjuk el. A verseny napján nevezőknek nem tudjuk garantálni, hogy befutócsomagjuk tartalma azonos lesz az előnevezettekével. Javasoljuk az előnevezés igénybevételét!

Számlát a nevezéssel egy időben a talaljegycelt@gmail.com email címre elküldött névre és címre tudunk kiállítani, a befizetett összeg bankszámlára érkezésének napjára dátumozva, amennyiben a regisztráló a szükséges adatokat hiánytalanul megadta. Utólagos számlakiállításra nincs lehetőségünk.

LÉTSZÁMLIMIT!!! A rendezvényen maximum 499 részvétele engedélyezett. 499 érvényes nevezés beérkezése után automatikusan, azonnal leállítja a rendszerünk a nevezést!!!

Előnevezési oldal: http://korido.hu/2021AdventiFutas_reg

Az előnevezés csak bankkártyás fizetéssel történhet a regisztrációs oldalon keresztül!

Figyelem! A benevezett versenyzőkről listát közlünk a honlapunkon és a facebook oldalunkon.

Rajtszámátvétel: 11 h-tól a versenyközpont parkolójában felállított sátorban
Eredményhirdetés: 13:30 h-tól a versenyközpontban

Időmérés:

Chip-es időmérés – KÖRIDŐ

A rajtszámot és a chipet a használati utasítás szerint a versenyen végig viselni kell.
A rajtszámot a 4 sarkánál, 4 biztosítótűvel kell rögzíteni elől a felsőruházaton, jól látható helyen.
Tilos a rajtszámot összehajtani és a chipet a rajtszám hátoldaláról eltávolítani.

Frissítés:

Körönként 1 frissítő állomással a „Rajt/Cél” kapu után (víz, banán, szőlőcukor és sós termékek biztosításával)

 Díjazás:

A felnőtt távok I-III. helyezett nő és férfi versenyzők serleget nyernek.

A gyerek távok I-III. helyezett lány és fiú versenyzők oklevelet kapnak.

Nevezési díj tartalma:

Részvételt a versenyen

Frissítést

Egyedi befutóérem a távot teljesítőknek

ÚJDONSÁG!!! Fotó helyett INGYENES BEFUTÓVIDEÓ készül a célba érkezésedről

Rajtszám

Oklevél, ami a nevezési felületről letölthető

Chipes nettó időmérést

Befutó energia- és folyadékpótlást

Egyéb tudnivalók:
WC: A versenyközpont épületében. Nyitva tartás: 11 – 15:30h között.
Parkolás: A vasútállomás melletti P+R parkolóban.

A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát, melyet a nevező (Versenyző) a nevezés leadásával egy időben visszavonhatatlanul elfogad!

Kiegészítő rendelkezések

Versenyen csak arra nevezett, regisztrált, rajtszámmal rendelkező Versenyző vehet részt.

Előnevezés csak abban az esetben érvényes, hogyha a Versenyző a nevezési díjat a regisztráció lezárásáig elutalja a megadott bankszámlaszámra. Eltérő esetben a nevezését töröljük.

Azon Versenyző esetében, aki a regisztráció után nevez, a beérkezett nevezést és nevezési díjakat érvénytelennek tekintjük, visszautalásra nincs lehetőség.

A Versenyző köteles a verseny teljes ideje alatt, jól látható módon viselni a Szervezőtől kapott, biztonsági kapcsokkal a pólójára erősített rajtszámot. A 4 biztosítótűvel a rajtszámot a 4 sarkánál kell rögzíteni a felsőruházaton, elől. A rajtszámot összehajtani, összegyűrni valamint a rajtszám hátoldalán lévő chipet eltávolítani tilos!

A Versenyző köteles az úgynevezett “fair play” elveit a verseny során betartani, másik sportolót versenyében nem akadályozni.

A Versenyző köteles a Szervezők utasításait betartani. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a versenyen készült, a nevezőt ábrázoló kép-, mozgókép- és hangfelvételeket a szervező saját hirdetéseiben, marketing- és reklám kampányaiban kitakarás nélkül felhasználja.

A Versenyző a nevezés elküldésével és a regisztráció megtételével vállalja, hogy edzettségi állapota megfelelő.

Vis maior
A résztvevő tudomásul veszi, hogy amennyiben a versenyt elháríthatatlan külső ok (vis maior), így különösen, de nem kizárólagosan az időjárási körülmények, természeti katasztrófa, járvány, egészségügyi korlátozás, sztrájk, blokád, útvonal vagy területfoglalási engedély hiánya vagy más előre nem várt, extrém, illetve előre nem tervezhető és elháríthatatlan ok miatt nem lehet megrendezni, úgy a Szervező új (pót) időpontot jelöl meg részére (amelyről hivatalos tájékoztatást ad) és a nevezési díjat nem fizeti vissza. A versenyszervező a program helyszínének, időpontjának, valamint a pálya módosításának jogát fenntartja. Indokolt esetben (pl.:viharos időjárás) a szervező a versenyt bármikor ideiglenesen vagy véglegesen felfüggesztheti, majd újra indíthatja.

Verseny elmaradása esetén
A Résztvevő tudomásul veszem, hogy amennyiben a versenyt az újonnan kijelölt pót időpontban sem sikerül megrendezni, úgy a Szervező bejelenti a verseny törlését, a nevezési díjról kiállított számlát sztornózza.

Az időmérő rendszer meghibásodása esetén a Szervező nem tudja minden résztvevő részére az időjóváírást biztosítani és ez esetben az eredményeket időjóváírás nélkül kénytelen érvényeben tartani, amelyet az indulók elfogadnak.

Időmérés

Résztvevő elfogadja, hogy a távon több, előre nem közölt ponton manuálisan is jegyezheti az egyéni versenyzők áthaladását, ahol az jelentős eltérést mutat a saját átlag teljesítéshez képest, a versenyzőt a versenyből kizárhatja. A beérkezés sorrendje manuálisan is rögzítésre kerül és a végleges eredmény megállapításának ez az eredmény szolgáltatja az alapot.

Babakocsis futás
Babakocsival futni kizárólag saját felelősségre és csak nappal lehetséges. Az ebből adódó balesetekért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

Szponzorokról
Az eredményhirdetéskor a dobogóra felhívott versenyzők nemzeti zászlót igen, más – szponzort, támogatót megjelenítő – táblát, feliratot nem vihetnek magukkal.

A Szervezők az értékekért nem vállalnak felelősséget. A Résztvevő tudomásul veszi, hogy a nevezési díj biztosítást nem tartalmaz.

Reklamáció
A rendezvénnyel kapcsolatos bármely reklamáció a Szervező felé nyújtható be írásban, a rendezvény zárását követő 3 órán belül. Az ezen időpont után benyújtott reklamációt a Szervező nem köteles elbírálni.

Kizárható aki
I.) Nem teljesíti a Szervezők által kijelölt teljes távot
II.) A nevezési formot pontatlanul, vagy nem a valóságnak megfelelően, illetve hiányosan tölti ki
III.) A chipet nem rendeltetés szerűen használja
IV.) Akit autóval, vagy kerékpárral kísérnek

Tilos
A versenyen görkorcsolyázni (kangoo cipővel és más sporteszközökkel teljesíteni), kutyával vagy más állattal futni, továbbá rajtszám nélkül teljesíteni! A Résztvevő tudomásul veszi, hogy ezek megszegése esetén azonnal kizárható. A versenyközpontba állat nem vihető be.

A verseny idején és helyszínén reklámtevékenység folytatása csak a rendező írásos hozzájárulásával engedélyezett, amit a tevékenységet folytató felszólításra köteles bemutatni! A rendező engedélye nélkül reklámtevékenység nem folytatható.

VÁRJUK TÁMOGATÓK ÉS KIÁLLÍTÓK JELENTKEZÉSÉT A VERSENYRE!

Kérdések:
E-mail: talaljegycelt@gmail.com
Telefon: +36304077000
JÓ FUTÁST KÍVÁNUNK