Üdvözöljük a Találj egy célt! Sportegyesület oldalán!

Versenyszervező csapatunk amatőr futókból áll, akik egyben a Találj egy célt! Sportegyesület tagjai is. Társaságunk évek óta jár rendszeresen futóversenyekre Magyarországon és külföldön egyaránt. Versenyszervezéssel 2017-ben kezdtünk el foglalkozni. Eleinte a minőségi futóversenyek megrendezéséhez szükséges minden eszközt béreltünk, de mára már saját eszközparkkal rendelkezünk, ami tartalmaz minden olyan tartozékot, ami egy profi futóverseny lebonyolításához szükséges. Az útvonal jelző szalagoktól kezdve a dobogó, pavilonsátrak, kordonok, felfújható rajtkapu mellett ma már rendelkezünk saját fejlesztésű időmérő- és nevezési rendszerrel, valamint bankkártyás fizetési megoldásokkal is.
Célunk, hogy minél több kezdő és lelkes amatőr futóhoz eljuttassuk a profi verseny lehetőségét és hangulatát.
Egyesületünk számos versenyt rendezett az elmúlt években. Jelenleg több csapat is található, akik versenyszervezéssel, vagy időméréssel foglalkoznak, de jelenleg rajtunk kívül nincs más olyan szervezet, aki mindent saját eszközökkel, tudással, tapasztalattal és felelősségi körrel megvalósítaná. Tisztában vagyunk a piaci árakkal, hiszen mi magunk is részt veszünk más szervezők versenyein. Sajnos tudjuk, hogy a kisebb versenyek megrendelőinek szerényebb a rendelkezésre álló forrása. Mi a piacon olyan komplex szolgáltatást nyújtunk, ami valóban jó megoldás lehet az alacsonyabb költségvetésű rendezvények lebonyolításához.
Minden kedves érdeklődőt bíztatunk arra, hogy kérjen árajánlatot a piacon levő versenyszervezéssel, ill. időméréssel foglalkozó szereplőktől, és ezen információk birtokában válassza ki számára, és ami még fontosabb versenyzői számára a legjobb megoldást!

Sportbaráti üdvözlettel;
A TEC SE szervező csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük